Ank Hage

Uit Reeshof Tilburg

Super dat Willem-Alexander, Maxima en hun gezin deze kant op komen, helemaal nu de Koning dit jaar 50 wordt. Ik ben trots op het prachtige Tilburg, het is hier prettig wonen. De Spoorzone giet oud in een nieuw jasje, mooie ontwikkeling en aanwinst voor de stad.

Willem-Alexander is een mooie man, een Koning waar we trots op mogen zijn. Hij durft zijn emotie te laten zien, hij is puur. Heel bijzonder dat hij dat ook deelt met ons, zijn volk. Geweldig dat hij en Maxima zo’n team zijn.

Het is vandaag een historische dag en ik wilde er perse bij zijn. Ik ben met mijn dochter, mijn zus en haar dochter, met de buurvrouw en haar dochter gekomen. Gelukkig is het droog en het is gezellig om hier te zijn. We hebben stoeltjes, koffie, brood en Schrobbelèr bij ons, we maken er echt een feestje van. We zijn vroeg uit de veren gegaan om zeker te weten een goed plekje te bemachtigen. We hadden er sowieso al 2 avonden over gesproken en strategie bepaald. We zitten eersterangs. Ze komen hier vlak langs. Ik wil vandaag best mijn hoedje ruilen met Maxima, maar ik ga voor de hand van Willem Alexander.

Terug naar verhalen